5 Redenen Waarom Je Je Bruidsjurk Op Maat Moet Laten Maken

Published May 09, 21
7 min read

Prachtige Trouwjurken Bij Bruidsmode!

Inleggen, uitnemen, korter maken van je bruidsjurk? Geen probleem, dat regelen wij voor je. Als je je droomjurk hebt gevonden maken wij hem helemaal perfect op maat. Het komt bijna niet voor dat een bruidsjurk ook meteen helemaal goed past. Iedereen heeft een verschillend figuur, maar geen zorgen. Jouw droomjurk gaat als gegoten zitten! Als je jouw perfecte trouwjurk gevonden hebt, dan gaan we deze voor je bestellen.

Het kan soms vier maanden duren. Op tijd beginnen met je passessie is dus aan te raden. Wanneer de jurk binnen is nemen we contact op voor het maken van de eerste pasafspraak. Vanwege het bepalen van de lengte is het belangrijk om je trouwschoenen mee te nemen. Onze coupeuse speldt de jurk op de perfecte lengte af.

Ik Wil Nog Afvallen Voor De Bruiloft. Hoe Werkt Dit Met Maatnemen?

Denk aan mouwen, rug, applicaties, decolleté, het sleepje of de sluier - Wordt er een aanbetaling gevraagd?. Met jouw wensenlijstje én onze stylisten zorgen we voor de finishing touch. Bij de tweede pasafspraak, de doorpas, hangt de bruidsjurk voor je klaar. Deze is helemaal op maat gemaakt in ons atelier. Samen met de coupeuse kijken we of alles naar wens is en of het naadloos bij je aansluit.

Je Trouwjurk Laten Maken - Couture BruidsjurkWaarom Een Trouwjurk Laten Maken?

Daar kun je dan op wachten. Kan ik vrijblijvend een afspraak maken?. En daarna…. mag je hem mee naar huis. We hebben een mooie hoes voor je waar de jurk veilig in bewaard kan worden tot jullie grote dag! De kosten voor het vermaken van de bruidsjurk worden bij de aankoop aangegeven, zodat er geen onverwachte verrassingen zijn.

Waarom Een Trouwjurk Laten Maken?

Bruidsmode Boetiek Markelo 2impressu bruids- en gelegenheidskleding. Bruidsjurk/Trouwjurk laten ontwerpen. Kijk, beleef en geniet van onze geweldige creaties.... Wij ontwerpen en maken bruidsmode en gelgenheidskleding in Markelo, uniek en veelzijdig! Een bijzonder concept in bruidsmode, maatwerk in Twente! Denk hierbij ook aan een mooie japon voor een tweede... Zie +.

Je ziet jouw droomjurk vast al helemaal voor je. Tijdens een ontwerp gesprek bespreek en bekijk je jouw wensen en de mogelijkheden van onze atelier. Heb je plaatjes of tekeningen van je ideeën? Neem die dan mee naar het atelier om te laten zien. Je moeder, schoonmoeder of vriendinnen zijn natuurlijk ook welkom om mee te komen kijken en wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee.

Ontwerp Je Voor Iedere Maat En Is Dit Ook Iets Voor Mij?Tot slot nemen we jouw maten op en berekent ze de prijs. Als je na het passen, uitkiezen van de stof en het zien van de schets enthousiast bent geworden, geef je je akkoord en kunnen wij verder werken aan jouw trouwjurk (Hoe werkt het maatnemen eigenlijk?). Dit is het moment dat de eerste pas afspraak zal worden gemaakt.

We willen natuurlijk dat de pasvorm perfect is voor jou. Daarom maken we zoveel pasafspraken als dat er nodig zijn. In de praktijk komt dat meestal neer op zo’n 3 tot 5 keer. Is de pasvorm goed? Dan wordt de daadwerkelijke trouwjurk gemaakt. Een laatste pasafspraak volgt om de details te bepalen.

Hoe Kan Ik De Bruidsjurk Na De Bruiloft Het Beste Reinigen?

Maar voordat je jouw droomjurk meeneemt pas je hem nog 1 keer in het atelier voor een laatste check. Wil je er nóg zekerder van zijn dat de jurk perfect zit op jullie grote dag? Dan is het een optie om 4 weken voor de bruiloft nog 1 keer te komen passen.

Wat zijn de prijzen van een trouwjurk op maat? Een logische vraag, omdat je heel gauw denkt aan gigantische bedragen!Maar toch valt dat reuze mee. Bruidsjurk/Trouwjurk laten ontwerpen. Een mooie unieke satijn japon in jouw maten met jouw voorkeuren. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw budget. Een bruidsjurk laten maken kost gemiddeld tussen de € 750,- en € 1500,-.

Trouwjurk Op Maat - Bruidsmode

Trouwjurk Aanpassen, Op Maat Maken BruidsjurkWat Is Bruidscouture?

Ben je op zoek naar de perfecte bruidsjurk, heb je een bepaald model of bepaalde kleur in gedachten, kun je nergens slagen? Waarom zou je de jurk dan niet zelf maken? Bruiden die dat willen doen krijgen bij Atelier Bruidscouture Cabral in Zwolle de professionele ondersteuning van couturier Maria Cabral (Verhuur je ook bruidsjurken?).

Maak je eigen trouwjurk, met hulp van de uitgebreide, professionele kennis en ervaring van couturier Maria Cabral. Wat is bruidscouture?. Zij is al ruim dertig jaar met heel veel passie actief in de bruidscouture, ontwierp vele bruidsjaponnen, en heeft zich sinds 2018 gespecialiseerd in het ontwerpen van knippatronen voor bruidsjurken.

Maak Je Alleen Witte Bruidsjurken?

Je vindt hier onder andere trouwjurken van merken als Blue by Enzoani, Beautiful by Enzoani, Pronovias White One, Modeca, Brinkman, Bianco Evento, Elisabeth Grace, Tres Chic Miss Emely plus-size, Jessie K.

Ik ben Martin Scheewe, de trotse eigenaar van Style Devotion by Martin in Haarlem. Ruim 38 jaar geleden ben ik begonnen met mijn winkel in de Generaal Cronjéstraat in Haarlem. Met veel plezier ben ik altijd in de weer voor mijn bruiden. Altijd bezig met het zoeken naar de mooiste jurken en met het perfectioneren van onze service.

Trouwjurk Op Maat Laten Maken

Het uitzoeken en passen van uw bruidsjurk is een feest en zo willen we ook dat u dat bij ons kunt ervaren. U kunt een jurk uitkiezen en die aan uw wensen laten aanpassen, of zelf een nieuwe creatie ontwerpen met een van onze specialisten. Een trouwjurk van Style Devotion by Martin wordt volledig op maat naar u wens met de hand gemaakt in ons eigen atelier.

Ons doel is om uw dromen in vervulling te laten gaan. Wij maken exclusieve handgemaakte bruidscouture uit eigen atelier. Eerst hebben we een uitgebreide kennismaking. Hoe werkt een passessie eigenlijk?. Wie bent u, wat zijn uw wensen, budget, wat verwacht u precies? Na dit gesprek maken we samen het perfecte ontwerp wat past bij uw figuur, wensen en karakter.

Bruidsjurk, Trouwjurk Op Maat

Na een eerste passessie heeft u een goed beeld van wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Na goedkeuring van het model en het doornemen van de kosten, wordt het model in de juiste, door u uitgekozen stof gemaakt, welke u kunt uitzoeken in ons stalenboek - Mag ik foto’s maken met de passessies?. Levertijd is ongeveer 3 a 4 maanden.

De trouwjurken worden op maat gemaakt en kosten niet teveel. U bent vrij in de ontwerpkeuze, stoffen, kleuren en bewerkingen. Een prachtige, op uw lijf geschreven bruidsjurk behoort ook voor u tot de mogelijkheden. Neem contact op voor vragen of advies over uw goedkope droomjurk. Wordt er een aanbetaling gevraagd?. Het idee dat een mooie bruidsjapon erg duur is, is een misvatting.

Een Trouwjurk Laten Ontwerpen: Wat Kost Dat Nou?

De jurk wordt speciaal voor u op maat gemaakt, voor elk denkbaar figuur. Ook als u erg lang bent, of een maatje meer heeft. Uiteraard word van tevoren de prijs met u besproken, zodat u niet onaangenaam verrast wordt door toeslagen achteraf. U heeft al een bruidsjurk, maar deze is niet op maat, te wijd, te lang of juist te strak? Of u wilt juist een andere touch eraan geven? Laat uw trouwjurk vermaken of aanpassen door één van onze experts in dit vak.

Jouw Trouwjurk Laten MakenBruidsmode En Feestkleding Op Maat
Ik Heb Een Lichamelijke Beperking. Wat Zijn Bij Jou De Mogelijkheden Voor Een Bruidsjurk?Houd Je Met Jouw Ontwerp Rekening Met De Weersomstandigheden En Trouwlocatie?

Met ruim 38 jaar ervaring, kunnen we u deze unieke service bieden om bruidsjurken te vermaken aan uw exacte wensen en maten. Voor een prijsbepaling kunt u het beste eerst langs komen om de japon te laten zien. We kijken samen naar de mogelijkheden en bespreken de uiteindelijke prijs. De stoffen zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs.

Bruidscouture

Ook al is de trouwjurk niet bij ons gekocht, we kunnen hem aanpassen naar uw wensen. We hebben vele verschillende stijlen voorbij zien komen, en toch nog iedere keer verbaast als er weer wat unieks ontsaat. We hebben voor alle gevraagde opdrachten leuke ideeën en de juiste oplossing. Onze eigen coupeuse en coupeur maken de jurk vervolgens helemaal passend naar jou wensen.

More from Traktaties

Navigation

Home

Latest Posts

Dommelin Hoeslaken Percal

Published Jun 21, 21
12 min read